top of page

Bannere

 

Bannere kommer i forskjellige kvaliteter og derfor med forskjellige priser. Vi bruker kun best kvalitet. Det er 3 typer, og vi digitaltrykker dem : 

Vanlig banner

Vanlige bannere printes på 1 side. Vi kan lage dem i alle størrelser siden de kuttes til det målet du ønsker. Disse er det beste valget hvis de skal henge inntil f.eks. en vegg.

Block-out banner

Block out bannere er litt tykkere og kan printes på begge sider uten at det er noe gjennomskinn. Disse velger du derfor når de skal henge slik at begge sider skal synes.

 

Mesh-banner

Mesh banner, eller hullbanner printes på en side. De har små gjennomgående hull som gjør at de slipper igjennom vind, og derfor ikke blåser så lett over. Disse velger du hvis banneret er frittstående. 

Bannerstativ

Hvis du ikke har veggplass eller ønsker å henge banneret slik at det f.eks. skal synes ved vei, og at du enkelt kan flytte det / ta det inn for kvelden, har vi egne bannerstativ. 

Vi har høye stativ for innendørsbruk f.eks messer, og lave stativ for utebruk.

Maljer

Vi lager det antall maljer/hulllfester du ønsker på ditt banner uten ekstra kostnad. Vi bruker metallmaljer og forsterker hjørnene som får den tyngste belastningen.

Banner på en hjemmelaget "banner-vogn" Genial markedsføring langs vei!

Banner til høyt bannerstativ kan bli en perfekt rimelig messevegg.

bottom of page